Ziua în care și-au luat țara înapoi

A fost o zi lungă cu câteva concluzii scurte

1.Mădălin Voicu și Nicolae Păun nu pot fi arestați și nici reținuți. Voturile le-au fost favorabile sau n-au fost destui colegi la muncă. Nici măcar expresia ”le bag două cuțite în gât”, nu i-a convins că se poate merge la judecător.

2.Legea defăimării a trecut. Așa proastă și strâmbă cum e ea, fără dinți și fără utilitate. Și a trecut după ce Dragnea a amenințat pe toată lumea în fel și chip, de la propriul partid, până la opoziție. Așteptați-vă și la nenorociri mai mari.

3.Premierul este șovăielnic atunci când vine vorba de o acțiune a autorităților în cazul unei executări silite. Niciodată nu s-a văzut mai clar că este prizonierul unor partide.

4.Președintele a umilit o grămadă de contribuabili în apărarea cărora nu sare nimeni atunci când ANAF-ul le vine pe cap. Când inspectorii se luptau în coloană cu toate cârciumile, îi verificau pe toți frizerii și chelnerii, atunci instituțiile erau bune. Un gest rușinos și dureros, care va marca declinul unei speranțe.

Bine ați revenit în România de care ați crezut că ați scăpat în urmă cu un an. Oamenii aceștia speră că pot merge în continuare cu manipulare, cu jumătăți de adevăruri, cu spiritul de gașcă și ignorând o parte bună din România. Cine credea că lucrurile erau lămurite, s-a înșelat. Nu e nimic, până la urmă o să vă fugărească lumea.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

5 comentarii la Ziua în care și-au luat țara înapoi

 1. Avatar Malin spune:

  N-a picat legea defaimarii?

  1. Catalin Catalin spune:

   Initial s-a spus ca da. Dar apoi Liviu Dragnea a vazut ca este o frauda, a cerut un dosar penal si a anuntat ca legea a trecut

 2. Avatar Marius spune:

  Domnule Striblea, un om serios nu are obligatia, ca, atunci cand face o afirmatie, sa fie sigur ca spune adevarul? Inteleg ca nu sunteti jurist si, poate, este normal sa fiti confuz, dar nu aveti obligatia sa intrebati un jurist care este realitatea juridica?
  1. Legea defaimarii nu a trecut. Adica rezultatul votului a fost de respingere. Dragnea a afirmat ca in fapt legea a trecut, dar rezultatul SCRIS este de respingere
  2. Nu este un caz de executare silita! Nu ar avea cum! Intact grup nu este executat. Lui Voiculescu i-au fost DEJA confiscate imobilele si de aceea nu mai este nevoie de executare silita pentru ca acele imobile sunt deja in proprietatea statului. Mi-e frica de eventualitatea in care proprietarii vor avea dreptul sa evacueze discretionar chiriasii, fie ei onorabili, fie nu. Chiriasul este protejat in toata lumea mult mai tare decat proprietarul.
  Domnule Striblea, sunteti un altfel de om, nu puteti sa va jucati cu afirmatiile.

  1. Catalin Catalin spune:

   Ia intrebati-l pe Dragnea daca a trecut sau nu. Cat despre celalalt caz, nu cad cum scuza declaratia lui Iohannis.

 3. Avatar seculici spune:

  Ciolos este prizonierul securistilor si turnatorilor bine infpti in institutiile importante ale statului roman . Partidele sunt de fatada .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!