Soluție simplă pentru plata impozitelor

Azi, 31 martie, este ultima zi in care mai puteți plăti taxe și impozite locale cu reducere. Nu că ar fi foarte mari, dar contează fiecare leu. Iar dacă ai o mașină de peste 2000 de centimetri cubi, chiar se simte. Drept urmare de dimineață la Administrația Financiară era omor ca în fiecare an. Așa că, relaxat, m-am dus să plătesc impozitele la Cora, ca în fiecare an.

Dacă e să recunosc un merit al Primăriei Sectorului 6, atunci acesta este printre puținele. În hol la Cora și cred că și la mall-urile din sector se află câte un aparat galben, special pentru plata impozitelor. Se scanează cartea de identitate și automat se afișează cât și ce ai de plătit. Nu numai impozite, ci și amenzi pe care le-ai primit în ultimele 48 de ore. Alegi ce vrei să plătești și achiți direct de pe card.

Întreaga operațiune durează cam două minute și absolut niciodată de când plătesc acolo și sunt ani buni, nu a fost nimeni la coadă. Aparatul galben este și un soi de info-chioșc de la care poți să iei diverse informații, dar facilitatea asta încă n-am folosit-o. Altminteri, în sector poți să plătești și online dările, dar pentru asta trebuie să mergi la Administrația Financiară să faci cont și parolă. Iar eu nu am timpi și nervi pentru asta. Atenție, însă, când vă schimbați mașinile: datele nu se actualizează decât după câteva luni.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Soluție simplă pentru plata impozitelor

  1. Teodor Tonegaru spune:

    salut Cata… Din punctul asta de vedere, si eu trebuie sa felicit edilii constanteni…au facut un portal pe un domeniu web.. Si poti plati totul din fata pc-Ului sau chiar de pe telefon !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!