Scandal ireal la Ultima Oră

Cetățeanul din stânga, aflat la primire, este Radu Cristescu de la PMP. Cel din dreapta este Georgică Severin de la PSD, dar fost pedelist până prin 2010. Esența imaginilor ține de o întrebare simplă: cine a distrus România? Iar mișcarea scenică de final făcută de Severin cred că poate fi introdusă în antologia discursurilor politice din ultimii ani.

Eu, unul, am râs cu lacrimi în emisie. Și apoi, acasă, mi-am dat seama că e trist.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

2 comentarii la Scandal ireal la Ultima Oră

  1. Nu, domnule Striblea, nu este deloc, dar deloc, de ris. Mi degraba este de plins ca inca mai trebuie sa ascultam de toate obrazniciile slugilor basiste. Nu ati fost la referendum? Nu este rusinos ca batrinii inca mai sint chemati la procuratura si la tribunal pentru a fi l uati la intrebari? Trebuie totusi justificata acea zicere cum ca 1,5-2,5 milioane de voturi au fost furate?????!!!!!!!!! Dr sincer, Dv, chiar va place radu cristescu, si toti ceilalti care se bat cu caramida in piept cu savarea tarii, care nu a venit decit de la basescu, boc, udrea, anastase, si altii asemenea lor?

  2. De plans spune:

    De plans este comentariul acestei pensionare, care citeaza Antena 3 si Romania TV si care imparte tara in basisti si restu (adica restu inseamna pensionarii care se uita la Antena 3) Vai de noi cati oameni spalati pe creier avem in aceasta tara! In loc sa o intereseze jaful facut de baronii partidelor, ea cade in plasa inscenarii ieftine cu oamenii in varsta de la Romania TV si Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!