Casă, caut suflete

Ne știm de câțiva ani. Ne întâlnim cam la două-trei săptămâni, fără să ne spunem ce mai facem. Și de fiecare dată mă uit cu tristețe cum se pierde. Ar fi putut fi a mea, dar atunci am avut drumuri diferite. Este însă ceva aparte în această casă. O mână de gospodar cu suflet ar face-o acasă. Deocamdată doar berzele și-au găsit casa aici.

 

Și stau mereu să mă întreb ce poveste o fi fost în spatele ei. Cine sunt oamenii care nu au mai avut putere să ducă minunea până la capăt? Dacă vă bate un gând scrieți-mi să vă spun unde e. Și ca să știți tot despre ea, vă pun și o parte din priveliștea de peste drum.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

2 comentarii la Casă, caut suflete

  1. Răzvan Supuran spune:

    Salut,
    Îmi pare că am revăzut în pozele astea o fărâmă ascunsă din pruncie și încerc s-o scot la iveala. Am copilărit în Brad (Hd) și, pe un drum către satele moților, era o astfel de casă (cu certitudine nu e aceeași). Relativ recent am mai văzut ceva asemănător pe drumul către Câmpulung Muscel. Tu, unde ai întâlnit-o? Mulțam.

    1. Catalin spune:

      La Campulung Muscel este într-adevăr. Uitată într-o margine oraș. Și meritând o soartă mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!