Audiențele meciului Ponta-Iohannis

Așa au arătat televiziunile de știri aseară de la 20.00 la 21.30:

Tabel

Eu bănuiesc că noi am fost în față și din motivul că Ponta-Tăriceanu sunt personajele principale în povestea asta. Ei generează zilnic știri cu impact asupra vieții personale, spre deosebire de Iohannis. Din acest motiv, Ponta pleacă în povestea asta cu un avantaj.

Știu că mulți s-au întrebat de ce emisiunea a fost promovată ca o dezbatere. Conducerea stației a luat această decizie pentru că nici acum A.C.L. nu a răspuns oficial în scris la adresele noastre. RTV a făcut invitația, nu Ponta. Și ar mai fi ceva: Klaus Iohannis a ignorat sistematic telespectatorii acestei stații. Nici stația nu l-a cruțat. Personal, nu am discutat activitățile lui Klaus Iohannis decât la nivel politic și administrativ. Cred că nu ar avea nimic să-mi reproșeze. Dar ar fi putut răspunde, măcar din politețe.

De aceea mi-aș fi dorit să fie acolo. Întrebările ar fi fost identice cu cele adresate lui Victor Ponta.

În altă ordine de idei, nu o să dau explicații despre tehnica interviului. Spun doar că un interviu trebuie să aducă un bagaj de informații, nu de sentimente. Trebuie să genereze o alegere rațională. Puteți compara și cu trecutele mele interviuri. Și nici nu vorbesc despre alți colegi. O să aveți posibilitatea să faceți comparații zilele următoare. Dar ceva mai târziu o să vă scriu despre relațiile dintre jurnaliști și despre ură. Una peste alta, dincolo de audiențe, e aproape o mulțumire să te înjure și stânga și dreapta.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

3 comentarii la Audiențele meciului Ponta-Iohannis

 1. bogdan spune:

  Felicitari, o audienta grozava !
  Data viitoare sa aduceti pe Adi Minune sau pe Bianc Dragusanu, ca si ei generează zilnic tot știri cu impact asupra vieții personale. Mai ales asupra vietii votantilor Ponta.

 2. sanda spune:

  Domnule Striblea,

  Nu il mai lingusiti atat pe Ponta. Tot atat va da Ghita…Dezbaterea este pentru postul de PRESEDINTE, nu de premier. Ce dracu facea ala cu atatea foi la el? Si le-a scris el? Hai, lasati-ne! Stati linistit sub poala sefului dvs. si improscati in continuare cu noroi. Pacat! V-am placut candva, pe dvs. si pe D-nele Cretulescu si Dragotescu. Mare pacat!

  1. Catalin spune:

   Nu zic bine de Ponta. Zic rau de Iohannis, o atat de mare dezamagire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!