Udrea și iubirile veșnice de la Sulina

După perioada de post și posturi cucernice de Facebook, doamna Udrea este într-un tur al Deltei Dunării. Și un soi de cântare a propriilor realizări de pe vremea când era chiar și ministrul Turismului.

Sunt convins, însă, că o mare parte din conținutul fotografiilor se pierde din cauza protagonistei și a ținutelor sale. Mă rog, din cauza bronzului desăvârșit care eclipsează chiar și ținutele sale. Așa că nu aș vrea să ratați măcar unul dintre lucrurile pe care vi le arată doamna Udrea. Că e păcat de poveste.

Deci, după Letea, cai sălbatici, far și plaje, doamna ajunge și la cimitir. În picioarele goale, că asta sare prima dată în ochi. Cimitirul din Sulina este o poveste în sine. Este unic, căci o să vezi depuși laolaltă creștini, musulmani, evrei și mai toate națiile pământului. Poveștile curg cu nemiluita, de la pirați, la generali și os domnesc.

Așadar, moment romantic ușor melancolic, despletită și desculță în fața timpului neiertătător.

elena udrea la sulina

Și acum să ne uităm un pic în stânga, la cele două morminte identice, că acolo este știrea. În primul este William Webster, iar în al doilea este Margaret Ann Pincle. Legenda spune că cei doi s-au iubit până la moarte. Că ea s-a sinucis în valuri și el încerca să o salveze, dar marea l-a luat si pe el. Părinții s-ar fi opus căsătoriei. Cert este că au fost îngropați unul lângă altul, uniți în veșnicie. Frumos, nu? Dar mai tare îmi place ce zice PROTV-ul despre subiect cu ani în urmă.

captura protv sulina

Tii, ia uite, tânărul era chiar căpitan de vas, iar cei doi făceau parte din familii potrivnice. Și ea l-a urmat pe nava lui. Și au rămas împreună pentru totdeauna. V-am spus eu că asta e știrea și că nu vă uitați în poze unde trebuie.

Și acum, serios, voi credeți că Elena Udrea nu știe ce povestesc eu aici? Eu cred că știe și că-i place foarte tare să se joace cu ideile astea.

Altfel, dacă tot a mers la Sulina, poate se uită și la cimitirul banilor europeni că e la 300 de metri de ăstălalt. Și acolo e tot romantic, dar povestea sigur o știe mai bine că e din mandatul ei.   

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!