Out of the Box #3. Doar 3% dintre români știu ce țări au deschidere la Marea Neagră

Un studiu arată că majoritatea românilor nu știu ce țări au deschidere la Marea Neagră, deși noi o considerăm zonă strategică. Sau ne mândrim cu ea. În acest nou episod de Out of the Box, vorbesc cu Lorand Balint despre modul în care învățarea aplicată ar putea rezolva astfel de probleme. Dar ce înseamnă învățare aplicată?

Lorand Balint este om de marketing, Head of Publicis Sports. a lucrat în companii globale de marketing, în poziții de top. Este școlit la ASE, dar are cursuri la New York, Boston, Londra, Ierusalim, Amsterdam. Predă ca profesor asociat la ASE sau la MBA-ul Româno-Canadian. Este editorialist în publicații de afaceri sau de sport.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Out of the Box #3. Doar 3% dintre români știu ce țări au deschidere la Marea Neagră

 1. Pricinosu' spune:

  Buna ziua Catalin,
  Oare de ce a scris Ion Creanga multe dintre povestile lui cu talc (‘Prostia omeneasca’, ‘Cinci paini’, ‘Cuiul si barosul’, …)?
  Daca tinem cont ca era diacon si invatator, s-ar putea sa ne dam seama de raspuns!
  Cine scrie acum astfel de ‘povesti’ despre Facebook, Google, …? Sau despre alte si alte realitati si pericole ale timpului nostru?
  Oare nu ar fi utile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!