Octavian Bellu a deschis programul VIP-uri în intersecții

Cred c-ați aflat în ultimele ore că Octavian Bellu a trebuit să dirijeze un pic circulația în mijlocul Bucureștiului. Nu a făcut-o de plăcere, ci pentru că altfel nu reușea să mai plece de pe loc. Autobuzele din fața lui erau blocate de câteva mașini parcate aiurea. Bellu și alți colegi de trafic au ieșit din mașini, au mutat un Fiat și au încercat să facă același lucru cu un gipan. Nu au reușit. Au reușit însă să facă un pic de spațiu cât să treacă toată lumea.

Am vorbit cu omul și mi-a spus că primul lucru care i-a venit în minte este că prima mașină din București a aparținut baronului Bellu. ”E ca un arc peste timp, se închide un cerc.” ne-a spus râzând. Cum ar veni, o sută de ani mai târziu, un alt Bellu nu prea mai are ce mai face cu mașina în București.

Altfel, am stat și ne-am gândit și îi propunem doamnei Firea programului VIP-uri în intersecții. Dacă tot stăm, pe loc, măcăr să ne distrăm. Și să facem și un pic de spirit civic. Iată câteva idei.

1.  Marian Vanghelie, la rond Universitate. Poate, cine știe, cu această ocazie…

2. Gigi Becali, pe Ștefan cel Mare, în fața stadionului Dinamo. Cred că e clar de ce.

3. Ion Iliescu, în față la Parcul Tineretului. Sau la Antipa.

4. Gabi Oprea, fără adresă, dar cu coloană oficială

5. Și Lucian Mîndruță, la rond la Trafic Greu. 

Cred că programul ar fi și instructiv și distractiv. Plus că s-ar putea face schimburi prin rotație.

În ce-l privește pe Bellu, cred c-a dat câteva instrucțiuni clare șoferilor. Pe unul l-a pus să facă Tsukahara cu un Fiat Panda. Apoi l-a depunctat la aterizare pentru că și-a rupt bascula față dreapta. Pe altul l-a pus să execute o întoarcere la 540 de grade, deși afară erau doar 28 de grade. Iar pe unul, care a călcat cu roata în afara carosabilului, l-a penalizat: nu va avea voie să meargă acasă în weekend. Desigur, singurul comentator acceptat a fost Cristian Țopescu. 

Altfel, mai râdem o săptămână. Până începe școala. 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!