Dialoguri cu Paul Olteanu II #7. Mai este învățătura cea mai bună avuție?

Într-un nou episod al sezonului Mind Architect powered by Europa FM, stau de vorbă cu Paul Olteanu despre zicătorile românești privind învățătura. Dar atenție, nu musai învățătură în formă de carte. Căci există și alte sensuri. Iar Paul ne arată că există patru trepte ale învățării de care să ne ținem. Și, da, aveți voie să greșiți.

Al doilea sezon al emisiunii este dedicat zicătorilor românești și testării lor. În ce fel mai funcționează învățătura poporului român în 2022?

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!