Dialoguri cu Paul Olteanu II #6. “Muncim acum și ne odihnim la pensie”

Mind Architect continuă în Lumea Europa FM cu analiza zicătorilor românești despre muncă. Discut cu Paul Olteanu despre relația noastră cu cantitatea de muncă pe care o avem în viață. Una dintre ele spune că “omul este dator să muncească, ca să nu-l găsească moartea șezând”. Este însă aceasta o atitudine corectă? Dar în cea în care spunem că așteptăm pensia ca să ne odihnim?

Sezonul 2 din Mind Architect powered by Europa FM analizează dacă dacă expresiile și zicătorile românești mai sunt valabile în anul 2022. Câte dintre zicătorile și expresiile noastre sunt chiar de bine?

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!