Dialoguri cu Paul Olteanu II #10. Noi înțelesuri pentru “după faptă și răsplată”

Discut în continuare cu Paul Olteanu în Mind Architect la Europa Fm și facem analiza zicătorilor și proverbelor românești. Cel de astăzi, “după faptă și răsplată” ar părea simplu, dar nu este chiar așa din punct de vedere emoțional. Pentru că este posibil ca noi să nu avem o interpretare corectă a faptelor altora. 

Paul Olteanu ne dă mai multe exemple în acest episod de lucruri care ar putea duce la concluzii greșite, dacă nu le înțelegem bine.

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!