Clipurile super-profi ale propagandei din Rusia

Rușii au o mega campanie de propagandă în online-ul intern. Într-o țară în care toate resursele media sunt controlate de Kremlin, investiția nu era musai necesară, dar trebuie să te asigură că domini și o zonă care nu poate fi supravegheată total. Așa că apar următoarele producții în care s-a investit ceva.

https://www.youtube.com/watch?v=T65SwzHAbes

Și al doilea care e țintit pe Ucraina

https://www.youtube.com/watch?v=if0eXbIprnw

Și acum, gândiți-vă. Dacă ești un tânăr de 20-21 de ani, fără prea multă carte, cu acces subțire la resurse media independente, ce începi tu să crezi despre lumea în care trăiești? Mi-e că, dacă se crește o generație astfel, problema cu Rusia de abia începe. Întrebare: cum contracarezi așa ceva?

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

2 comentarii la Clipurile super-profi ale propagandei din Rusia

 1. laurentiucat spune:

  revolutiile le fac aia din moscova si sankt petersburg nu cei din novorossisk sau vladivostok.
  tinerii fara prea multa carte si cu acces subtire la resurse media sunt la fel peste tot. adica si la noi, si la ei, si la fel erau si pe timpul lui ceausescu.
  in 86 eram la majoratul unui coleg si am inceputsa spunem bancuri. eu am trecut la bancuri politice si sarbatoritul s-a aratat foarte lezat. am inceput sa ne contrazicem si l-am auzit zicand ca: lasa ca dupa ce platim datoriile o sa o ducem bine. majoritatea l-a aprobat si atunci am ramas mut.
  3 ani mai tarziu tineretul iesea masiv in strada.

 2. mugur spune:

  Cine este urmatorul invitat , domnule Striblea ? Sa ghicesc : Ponta , Dragnea , Oprea sau Ciuvica ? Sunt sigur ca ne veti surprinde ( sau nu ) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!