Ce nu e în regulă cu motivele accidentului în lanț de pe A1

Poliția a anunțat vinovatul în cazul accidentului în lanț de pe A1, tronsonul Sibiu-Orăștie,  în care 31 de mașini s-au ciocnit. Vinovatul indicat de Poliție e un tânăr de 26 de ani din Vaslui „care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu polei şi nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, iar la o frântă a acestuia l-a tamponat.” Scuzați limbajul de lemn l-am luat direct de la Poliție. În același timp CNADNR îl anchetează pe șeful de la drumuri care răspundea de sectorul cu pricina. Ce nu e în regulă:

Nu e în regulă să inaugurezi o autostradă fără elemente de presemnalizare.Adică fără panourile alea luminoase pe care să scrie cu cât să mergi la oră

Nu e în regulă să nu ai patrulă de autostradă care să îți comunice că e polei.

Nu e în regulă că poliția stă doar la vânat. În zona Bucureștiului i-am văzut că în condiții asemănătoare polițiștii stau în trafic și pur și simplu încetinesc coloana.

Nu e în regulă că tu, autoritate, te gândești mai mult cum să dai amenzi  decât să-i protejezi pe oameni. E de-a dreptul bolnav că te-ai gândit să pui radare în betonul autostrăzii, la prețul de 35 de mii de euro bucata. Aș îndrăzni să spun că ești și hoț.

Nu e în regulă că tu CNADNR nu știi ce se întâmplă pe drum. Nu e deajuns că ai dat cu niște antiderapant. Trebuie să vezi dacă își face efectul.

Nu e în regulă că nimeni nu a oprit traficul în condiții de ceață și polei.

Nu e în regulă că nimeni nu a comunicat cu nimeni despre situația de pe drum.

Nu e în regulă că șoferii care au mers în zonă nu au sunat la 112 să spună că se poate întâmpla o nenorocire.

Nu e în regulă să-ți reglezi conturile politic, cum face acum CJ Alba cu cu CNADNR. Pe lângă că ești incompetent, ne mai și umpli de nervi.  

Singurul lucru în regulă e că oamenii din Sebeș au sărbătorit cu artificii că nu le mai trec jumătate din mașinile României prin centru.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Ce nu e în regulă cu motivele accidentului în lanț de pe A1

  1. Petru spune:

    Curat Murdar, as spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!