Ce nu e în regulă cu motivele accidentului în lanț de pe A1

Poliția a anunțat vinovatul în cazul accidentului în lanț de pe A1, tronsonul Sibiu-Orăștie,  în care 31 de mașini s-au ciocnit. Vinovatul indicat de Poliție e un tânăr de 26 de ani din Vaslui „care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu polei şi nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, iar la o frântă a acestuia l-a tamponat.” Scuzați limbajul de lemn l-am luat direct de la Poliție. În același timp CNADNR îl anchetează pe șeful de la drumuri care răspundea de sectorul cu pricina. Ce nu e în regulă:

Nu e în regulă să inaugurezi o autostradă fără elemente de presemnalizare.Adică fără panourile alea luminoase pe care să scrie cu cât să mergi la oră

Nu e în regulă să nu ai patrulă de autostradă care să îți comunice că e polei.

Nu e în regulă că poliția stă doar la vânat. În zona Bucureștiului i-am văzut că în condiții asemănătoare polițiștii stau în trafic și pur și simplu încetinesc coloana.

Nu e în regulă că tu, autoritate, te gândești mai mult cum să dai amenzi  decât să-i protejezi pe oameni. E de-a dreptul bolnav că te-ai gândit să pui radare în betonul autostrăzii, la prețul de 35 de mii de euro bucata. Aș îndrăzni să spun că ești și hoț.

Nu e în regulă că tu CNADNR nu știi ce se întâmplă pe drum. Nu e deajuns că ai dat cu niște antiderapant. Trebuie să vezi dacă își face efectul.

Nu e în regulă că nimeni nu a oprit traficul în condiții de ceață și polei.

Nu e în regulă că nimeni nu a comunicat cu nimeni despre situația de pe drum.

Nu e în regulă că șoferii care au mers în zonă nu au sunat la 112 să spună că se poate întâmpla o nenorocire.

Nu e în regulă să-ți reglezi conturile politic, cum face acum CJ Alba cu cu CNADNR. Pe lângă că ești incompetent, ne mai și umpli de nervi.  

Singurul lucru în regulă e că oamenii din Sebeș au sărbătorit cu artificii că nu le mai trec jumătate din mașinile României prin centru.

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Ce nu e în regulă cu motivele accidentului în lanț de pe A1

  1. Petru spune:

    Curat Murdar, as spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *