Gabi Balint: ”m-a aplaudat tot vestiarul când m-am întors de la cumpărături”

Gabi Balint este unul dintre idolii generației mele. Aveam exact vârsta potrivită pentru toate visele din lume când Gabi a marcat din penalty la Sevilla și ne-a făcut zei pentru totdeauna. A venit ieri la Prima Ediție de la Digi FM. Prima dată când ne-am văzut.

Recunosc că am avut emoții, pentru că nu-i puțin lucru să-ți vezi idolii în carne și oase. Mai ales la 9 dimineața. ” E al naibii de devreme, dar dacă ți-am promis că vin, vin.!” Ardeleanul din el nu se dezminte chit că a luat soarele Spaniei și verva Bucureștiului în 30 de ani.

Gabi este noul povestitor al fotbalului românesc. O generație mai târziu, vine să umple golul lăsat de Ioan Chirilă. Cum legendarul jurnalist ne-a povestit nouă despre Conte Verde, vaporul care a dus naționala anilor 30 spre Uruguay, despre Dobay, Ozon și Dobrin, Gabi vine și povestește azi despre generația sa superbă.

Balint, Lăcătuș, Hagi, ei ne-au crescut și azi am rămas cu senzația că știm mult fotbal, noi ca nație, tocmai pentru că ei au fost mari. Am stat de vorbă îndelung și am râs intens. Am vorbit de la Steua veche, până la moda vestiarelor și tatuajele de azi. Luați-vă un sfert de oră, un răgaz, puneți o cafea sau chiar un vin și ascultați.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!