Victor Ponta pune banii pe masă

Am văzut aseară și astăzi teribil de multă agitație pe tema plecării rapide lui Victor Ponta din conferința de presă în care a anunțat scăderea CAS. Dată ca o chestie tare de Mediafax ea a fost reluată în online ca o poveste de proporții. Eu zic că dacă ne uităm doar la povestea asta riscăm să pierdem niște știri și mai mari de pe lângă ea.

De exemplu că Guvernul are pe masă un adevărat pachet electoral pentru această toamnă. Consilierul economic al premierului Cristian Socol a spus joi seară la Ultima Oră cam ce urmează:

Nu e singurul lucru. Se vorbește și de o mărire a salariilor celor care lucrează în armată sau servicii secrete. Și unele drepturi ale profesorilor. Așadar sunt vizați bugetarii, pensionarii dar și companiile private. Pe o colectare care merge prost, căci bănuiesc că de aia nu prea le-a plăcut întâlnirea cu presa.

Să nu mă înțelegeți greșit. Nu am nimic împotrivă ca oamenii ăștia să facă un ban în plus. E firesc să marchezi creșterea economică. Doar că am sentimentul că ne purtăm ca în anul electoral 2009. Când toată lumea a urlat promisiuni, nu a luat nicio măsură reformatoare și a pus România pe hold. După care, cu sacii în căruță, a început să taie nediscriminatoriu. Bag seama că nici guvernul acesta nu pare să fi învățat lecția de atunci.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Victor Ponta pune banii pe masă

  1. cristi spune:

    Nu este vorba de bani in plus, de nici o marire a salariilor la personalul militar, ci de recuperarea veniturilor taiate de Boc si inghetate de Ponta venituri taiate cu 25% si indexate cu 15% de guvernul Boc. Militarii nu fac inprumuturi la banca sa-si plateasca chiria, chirie necesara pentru a interveni la dezapezit si inundatii. Vedeti la militarii care stateau prin viscol cat le da statul sa-si achite chiria si cat este nivelul chiriei pe piata. In ce lege scrie ca sa servesti patria trebuie sa vii cu bani de acasa, cand altii stau binemersi acasa fara griji militarii intervin unde este nevoie si mai ia si banii familiei ca sa-si plateasca cazarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!