Victor Ponta, dă-l afară!

Pentru că Tudorel Andrei, șeful INS, este fie mincinos, fie prost. Iar faptul că îmi spune că a greșit comunicatul cu intrarea în recesiune din cauza folosirii unui model din 2009, mă face să cred și că e ticălos. Deci, tot atâtea motive să-l dai afară.

Mi se pare absolut neverosimil că PSD nu învață absolut nimic din trecut. Și nu înțelege, nici după atât timp, că nu poți vorbi diferit în afară, față de România. Și mi-e greu să cred că a făcut-o de capul lui. Iar știrea că am intrat în recesiune nu e o bagatelă statistică pe care să o folosească birocrații din ministere sau companii. E chiar știrea care interesează pe toată lumea. Cea care ne determină cursul vieții, ne face să ne gândim cum să mergem mai departe. Pe fiecare dintre noi. Este însăși esența guvernării.

În ce privește cauzele, nu mă pronunț, nu mă pricep atât de bine. O spune Moise cum trebuie. Dar vreau să vă spun un lucru domnule prim-ministru: dacă peste câteva luni o să vă întrebați unde ați greșit, să vă uitați bine la ziua de astăzi. Pentru că de azi, tuturor, Băsescu, Voiculescu și toți ceilalți nu li se vor mai părea atât de importanți. Tocmai or să-și dea seama că e pe banii lor.

(sursa foto)

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!