Traian Băsescu, adorabil, despre case

Traian Băsescu ne-a vorbit foarte frumos despre case la sfârșitul săptămânii. Despre cât de bine este să stai cu chirie, pentru că poți pleca oriunde în lume după un salariu mai bun.

Și, pe bune, domnul Băsescu le zice bine. Și corect. Așa e. Când ești tânăr trebuie să fii un pic mai mobil. Este un sfat pe care și atânga și dreapta ar trebui să-l urmărească. Doar că e măcar amuzant când vine de la Traian Băsescu.

Domnul Băsescu este un fel de Adrian Năstase în materie de case, fără poreclă însă. De la casa din Otopeni ale cărei începuturi se pierd în timp, la casa Mihăileanu și până la penthouse-ul Ioanei, afacerile imobiliare ale familiei Băsescu au făcut deliciul presei. Și e foarte mișto să primești sfaturi de mobilitate de la o persoană care și-a pus toată familia bine.

Îi dau dreptate dintr-un singur punct de vedere. Nu vă luați vile pe la munte, mai ales când lucrați la stat sau în politică. Există numeroase vile de protocol unde poți merge pe bani puțini și sunt închise pentru fraieri.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!