Stimați cetățeni, am învins! Revoluția a avut loc.

Pașnic :). Uriașul meu candidat a ajuns președintele FRH.  GSP: Gaţu a întrunit doar 32 de voturi, Remus Drăgănescu a avut 56 de voturi, iar Alexandru Dedu 104, cu un vot anulat. În rest, mă bucur că am ajutat. Mă bucur că e loc și pentru un alt mod de a gândi. Mă bucur că putem aduce în frunte și oameni care au experiența sistemelor occidentale.

Și mai ales, mă bucur că sportul care m-a format pe mine se poate bucura de un nou început. De ce țin eu la handbal atât de mult, vedeți mai jos.

CYMERA_20140124_235442

 

Le-am câștigat la 14 și la 15 ani. Am visat atunci că pot juca în fața unor tribune pline. Că lumea mă va aclama, că pot fi un mare campion. Nu a fost să fie. Nu eram nici atât de bun, nici atât de puternic, dar despre asta o să vorbim altă dată. Am știut însă, că împreună cu o echipă pot reuși. Am învățat să am încredere, să contribui, să pun osul la treabă, să nu mă dau la o parte. Am învățat că, la un loc, putem câștiga.

De asta vă spun să vă trimiteți copiii la sport. O să le pună în traistă pentru toată viața. O să-i determine să fie învingători. Și chiar dacă vor mai rata, vor ști care e calea dreaptă. Nu mințim, nu trișăm și  nu ne ascundem. Pe teren, nimic din toate astea nu va ajuta.

În fapt, dacă facem sport, vom fi o nație mai bună. Alex Dedu, dacă aduci copiii la sport, primul pariu e deja câștigat. Poate vom fi  din nou campioni în câțiva ani. Dar,  poate mai important, e că mulți dintre voi vor câștiga propriile meciuri. Și apoi, noi toți la un loc. Hai, Alex! Să înceapă curățenia!

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Stimați cetățeni, am învins! Revoluția a avut loc.

  1. Bogdan spune:

    Dar stiti oare ca la Ploiesti,”presedintele nostru” domnul Dedu, la expediat de o maniera nedemna de pozitia sa, pe omul care sustine HC Vaslui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!