Stimați cetățeni, am învins! Revoluția a avut loc.

Pașnic :). Uriașul meu candidat a ajuns președintele FRH.  GSP: Gaţu a întrunit doar 32 de voturi, Remus Drăgănescu a avut 56 de voturi, iar Alexandru Dedu 104, cu un vot anulat. În rest, mă bucur că am ajutat. Mă bucur că e loc și pentru un alt mod de a gândi. Mă bucur că putem aduce în frunte și oameni care au experiența sistemelor occidentale.

Și mai ales, mă bucur că sportul care m-a format pe mine se poate bucura de un nou început. De ce țin eu la handbal atât de mult, vedeți mai jos.

CYMERA_20140124_235442

 

Le-am câștigat la 14 și la 15 ani. Am visat atunci că pot juca în fața unor tribune pline. Că lumea mă va aclama, că pot fi un mare campion. Nu a fost să fie. Nu eram nici atât de bun, nici atât de puternic, dar despre asta o să vorbim altă dată. Am știut însă, că împreună cu o echipă pot reuși. Am învățat să am încredere, să contribui, să pun osul la treabă, să nu mă dau la o parte. Am învățat că, la un loc, putem câștiga.

De asta vă spun să vă trimiteți copiii la sport. O să le pună în traistă pentru toată viața. O să-i determine să fie învingători. Și chiar dacă vor mai rata, vor ști care e calea dreaptă. Nu mințim, nu trișăm și  nu ne ascundem. Pe teren, nimic din toate astea nu va ajuta.

În fapt, dacă facem sport, vom fi o nație mai bună. Alex Dedu, dacă aduci copiii la sport, primul pariu e deja câștigat. Poate vom fi  din nou campioni în câțiva ani. Dar,  poate mai important, e că mulți dintre voi vor câștiga propriile meciuri. Și apoi, noi toți la un loc. Hai, Alex! Să înceapă curățenia!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Stimați cetățeni, am învins! Revoluția a avut loc.

  1. Avatar Bogdan spune:

    Dar stiti oare ca la Ploiesti,”presedintele nostru” domnul Dedu, la expediat de o maniera nedemna de pozitia sa, pe omul care sustine HC Vaslui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *