Sector 7 mi-a scos copilul din casă

Vladimir a descoperit episodul acesta, mai vechi, al Sector 7.

L-a văzut de mai multe ori, a râs bătând cu palmele în masă, ne-a chemat pe toți să-l vedem și apoi s-a produs miracolul. S-a desprins de calculator, a început să se învârtă prin casă și a rostit: ”Vreau și eu să joc jocul ăsta, Afară!. Când pot să joc?”

M-am precipitat, am chemat-o mai repede pe doamna care stă cu el și am așteptat cu emoții să nu-i treacă. Între timp, mă tot întreba: ”Când vine, de ce nu mai vine?” Apoi își făcea socotelile:  ”Crezi că ar fi mai bine să joc counter strike 3d sau GTA? Sau poate bag o FIFA 14. Unde-i mingea? O oră a stat ca pe ace. Când a ajuns doamna a sărit în sus: ”Liliiiii, am un joc nou, Afarăăăăăă!” S-a speriat femeia, căci Vladimir nu a vrut nicicând afară. ”O să jucăm counter-strike pe la colțul blocului și apoi pe la fiecare scară.”

S-a înarmat, s-a suit și pe bicicletă și apoi dus a fost pentru trei ore. Trei ore afară, trei ore în aer liber. Cea mai tare zi din vacanță. Dimineața a început la fel: ”Mergi cu mine afară?” Acum se învârte prin casă, își caută armele și plănuiește: ”Am nevoie de cinci coechipieri. Să ne împărțim în 3 echipe. Dar să fie băieți mai mari ca să înțeleagă cum să ne jucăm. Sau poate o să fie FIFA la o singură poartă.”

Băieți, vă mulțumesc din suflet. Ați rezolvat în două minute ce ne-am chinuit noi în doi ani. Am totuși o mică rugăminte. Episodul cu cărțile nu prea v-a reușit. Adică, el e foarte bun. L-a văzut Vladimir de vreo 50 de ori. A pus pe toată lumea să-l vadă. Merge prin casă și zice mereu: ”Cărți! Te fac neprost!” Tehnic îl știe pe de rost. Dar nu am văzut să stea cu cartea în mână altfel decât pus de noi. Mai încercați o variantă, mai cu efect?

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!