Robert Turcescu, o înregistrare pe care vreți să o vedeți

S-a întâmplat acum doi ani, la Ultima Oră. Și atunci, Robert nega, așezat și rațional, orice legătură cu Ministerul Apărării.

Acum va trebui să ne explice când a spus adevărul. Eu cred că ceea i s-a întâmplat lui Robert este un pas dintr-un scenariu mai mare. Care sunt următorii pași vom vedea. Cine este ținta? Funcție de tabără, politicienii îți vor spune fie Iohannis, fie Ponta. Cine știe cu adevărat? Foarte puțini, probabil.

De ce a acceptat Robert Turcescu să facă jocuri dincolo de limita profesiei? Doar el poate răspunde. Dincolo de asta există și câteva certitudini.

Robert Turcescu și-a încheiat singur cariera. Nu știu cum se va putea întoarce. Îl va mai crede lumea?

Dezvăluirea, adevărată sau nu, aruncă o umbră peste întreaga presă și așa lovită de o mulțime de tare. Cine mai e? Dacă un vârf face așa ceva, cum sunt ceilalți?

Campania electorală s-a mutat masiv din zona interesului public în zona intereselor unor organizații greu de pătruns și controlat. La finalul de mandat al unui președinte puternic, în subsol lucrurile se reașează. Și nu o înghit pe aia cu patrioții. Organizațiile astea sunt ca și România. Tot cetățeni români sunt acolo. Și ei trebuie să fi fost loviți de corupție, arivism, carierism sau slabă pregătire. Cred că de data asta au mers prea departe.

Președintele nu-și respectă mandatul anunțând cu darea în vileag a unor ofițeri. Dar asta înseamnă și că unii de prin servicii nu îl mai ascultă.

Și, strigător la cer, șeful SIE strânge semnături pentru candidatură, fiind în funcție. Așa încălcare a normelor democratice nu am văzut încă.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!