Pe bune, Ruxandra Dragomir?

Ruxandra Dragomir a luat-o periculos pe urmele lui Baconschi. Priviți înregistrarea de mai jos, de la Congresul femeilor din PMP.

Doamna Dragomir,  dumneavoastră chiar nu aveți de ce să faceți exercițiul ăsta. Nu sunteți datoare nimănui cu o plecăciune.

Aveți o carieră solidă în spate. Locul 15 mondial în tenis nu e pentru oricine. Ați câștigat 11 turnee WTA și ITF. Ați condus federația de tenis onest și corect. V-ați luptat acolo cu cei mai importanți oameni pe care i-a avut țara asta în tenis și care v-au pus mereu piedici.

În mandatul dumneavoastră a avut loc explozia junioarelor și a noului val din tenisul feminin românesc. Și ați fost înlăturată politic, într-o ședință în care în locul oamenilor de tenis au votat magazionerii și administratorii cluburilor. Așa că, dacă era cineva onorat de alăturarea cu dumneavoastră, trebuiau să fie Elena Udrea și Traian Băsescu. Lor și celor ca Baconschi, care și-au construit carierele prin apele tulburi ale politicii românești, dumneavoastră ar trebui să le fiți inspirație, doamnă. Și nu invers. Nu coborâți acolo. Nu câștigați nimic.

Altminteri, uitați-vă un pic la atmosferă. O sală de hotel, puțină lume, aplauze așteptate, un final de evitat pentru Traian Băsescu. Doar o scenetă pusă la cale ca domnul Băsescu să poată transmite câteva mesaje. Trist.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!