Out of the Box 14. Lucruri din anii 80 pe care azi nu mai poți să le faci

Lorand Balint și Cătălin Striblea găsesc un mod de a vedea progresul societății rememorând o parte dintre lucrurile din anii 80 care astăzi ar fi imposibile. Sunt acțiuni care amintesc de o societe abrutizată și care lăsa loc violențelor. Și nu vorbim doar de societate românească, ci și de tarele lumii vestice pe care românii o vedeau perfectă.  

Lorand Balint este om de marketing, Head of Publicis Sports. a lucrat în companii globale de marketing, în poziții de top. Este școlit la ASE, dar are cursuri la New York, Boston, Londra, Ierusalim, Amsterdam. Predă ca profesor asociat la ASE sau la MBA-ul Româno-Canadian. Este editorialist în publicații de afaceri sau de sport.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

2 comentarii la Out of the Box 14. Lucruri din anii 80 pe care azi nu mai poți să le faci

  1. Pavel Ionut spune:

    Salut Catalin, am ascultat si reascultat de cateva ori podcast-urile realizate impreuna cu Lorand Balint, ne poti spune daca vor mai fi astfel de episoade si in viitor sau proiectul a fost finalizat?

    1. Cătălin Striblea spune:

      Salutare. Din păcate nu vor mai fi. Europa FM nu mai difuzează emisiunea care găzduia rubrica. O să facem ceva la Vorbitorincii, dar te anunț direct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!