Nu vă era dor de Micky Șpagă?

Știu, v-am surprins dar omul e bine în continuare și e activ politic. E chiar senator. La UNPR, în mod evident. Și dacă nu apare la tv să știți că în circumscripție este prezent. De exemplu, la inaugurări de școli în campania electorală în Botoșani:

scoala mihalaseni

b_inaugurarescoalagimnaziala1mihalaseni18

Ia să vedem ce zice cronicarul despre chestiune: ”Cum inaugurarea a avut loc în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, la eveniment au luat parte o mulţime de oameni politici. Senatorii Doina Federovici, Viorel Grigoraş şi Şerban Mihăilescu, deputatul Roxana Anuşca, prefectul Costică Macaleţi şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Botoşani, Gheorghe Sorescu şi Cristian Achiţei, au asistat la slujba religioasă şi la festivitatea de deschidere.”(sursa)

Dar asta era la sfârșitul lui mai când toată România era o floare. În fapt școala de o vedeți nu era gata. A fost inaugurată doar ca să dea bine Alianța PSD-PC-UNPR. Recepția lucrărilor a avut loc pe 26 iunie când….

b_scoalamihalaseniincareploualareceptie12

scoala mihalaseni

scoala mihalaseni

După cum vedeți situația a deveni albastră în loc de roșie, școala e găurită toată, se stă cu ligheanul în clasă. Iar acum primăria refuză să o recepționeze. Botoșăneanul.ro spune ca scoala e facuta din bani de la Banca Mondială și că șmecherii care au apucat contractul sunt de la Bacău și că au subcontractat lucrare. 300 de mii de euro a făcut toată afacerea.

Câtă ironie! Cum să revină domnul senator Șerban Mihăilescu în viața publică, altfel decât lângă un eveniment care să-i onoreze celebra poreclă. Iar ăia de au făcut treaba cu pricina și s-au dat prin poze pe acolo pot să-i declar cei mai nesimțiți politicieni din ultima vreme. Cum credeau ei că lumea nu o să-și dea seama că școala nu e gata? De fapt știau, dar că nu le-a păsat.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!