Mirel Palada și-a cerut scuze

Purtătorul de cuvânt al guvernului a avut aseară prima apariție publică de la formularea amenințării că ”execută electric jurnaliști”. Mirel Palada și-a cerut scuze la finalul emisiunii.


În ce mă privește i-am spus și atunci că nimeni nu trebuie executat. Nici la televizor, nici pe Facebook, nici în altă parte. Chiar dacă e un ziarist pe care nu-l suportăm. Eventual il dăm politicos afară din lista. Asta, dacă vrei sa mai creadă cineva că este vreo diferență între ăia de ii vreți plecați și cei ce spui că vor veni.

Nu pot însă să-mi reprim observația că oamenii pățesc ceva când ajung în funcții și că au amomente când nu mai gestionează cum trebuie relația cu presa. Cu atât mai surprinzător pentru Mirel Palada care este logic, argumentat și surprinzător. E de ajuns să citești Turambar. Vorba unui prieten, probabil că nu și-a dat seama cât de respectat este în breasla sa. Valabil și pentru Sebastian Lăzăroiu, cu amendamentul că pe el greu îl mai întorci din spirala în care a intrat.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!