Livia Stanciu merge cu metroul și e bine

Pe Livia Stanciu nu o pot bănui de marketing politic, că nu are niciun fel de interes de felul acesta. Așa că poza de mai jos trebuie văzută ca un simplu fapt din viața președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție.

livoa stanciu cu metroul 

Sursa fotografiei este pagina de Facebook a jurnalistului Ionel Stoica, iar cel care a făcut-o este Iulian Ghimpețeanu. Doamna Stanciu este magistratul cu cel mai mare salariu din România și în mai multe rânduri am văzut în imaginile tv că are o mașină de serviciu. Iar asta îmi spune că nu o folosește în toate ocaziile și că nu ține un șofer după ea cât e ziua de lungă.

E un gest simpatic și firesc să mai cobori din când în când din norii puterii. Și-mi place și mai mult că poza asta apare când băieții ăștia sunt în flăcări în povestea cu mărirea salariilor demnitarilor. Oare când or fi mers ultima oară cu metroul, pe bune?

P.S. Da, nici eu nu am mai fost demult și asta mi-o face și mai simpatică pe doamna Stanciu.

P.P.S. Și când încheiam de scris am dat de asta.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Livia Stanciu merge cu metroul și e bine

  1. goodfathersaga spune:

    Regret sa te anunt ca te-ai inselat ,dragul meu.La coafura cu care se afiseaza in fiecare dimineata se vede mana unui hairstylist…deci chestia cu metroul e o simpla asemnare …mai mult doamna superjudecatoare ar merge cu metroul numai daca ar fi al ei cu totul? Chiar asa …o stire de breaking news:”.si-a luat d-na Stanciu metrou!”, pana la toamna isi ia si tramvai ..se-ntelege in vehiculele astea intra foare multe garzi de corp…o asa valoare nu se cade sa nu circule in maxima siguranta…Consoleaza-te dragul meu …a fost o simpla si entuziasta confuzie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!