L-am găsit pe cel mai sincer parlamentar român

După ce o să ascultați scurta înregistrare de mai jos, o să vă dați seama de ce România nu poate fi o țară serioasă. Și de ce, aici, nimeni nu poate să facă nimic, mai ales în perioadă electorală. Cu atât mai mult să modifice un Cod Fiscal sau să discute o altă legislație impotantă.

Urmează de fapt o perioadă a iresponsabilității, un delir vesel al premiilor, un concurs de minciuni și de păcălit lumea. Este cea mai mare competiție de furat căciula de pe planetă. Și totul se rezumă la o singură frază pe care vă rog să o auziți. Este răspunsul Marianei Câmpeanu la întrebarea ” de ce nu modifică Parlamentul legea indemnizațiilor pentru mame ca să nu mai permită indemnizații uriaș de mari.”

Așadar, spune doamna Câmpeanu, ”pe perioadă electorală, de alegeri, niciun parlamentar nu-și asumă răspunderea pentru a introduce anumite restricții.” Pe bune? Asta este democrație responsabilă?

Să vă amintesc ce ne-au auzit urechile de-a lungul anilor? Bani pentru cei care se întorc în țară, construcții de spitale și autostrăzi. Ba, s-au votat și măriri de salarii pentru profesori, măriri care nu au fost puse niciodată în aplicare.

Cu oameni aceștia nu pot să construiești. Pentru că ei nu sunt supuși unei construcții raționale. Ei acționează doar pentru moment și ar putea promite orice prostie. Recunosc azi însă că s-a făcut un pas în față. Măcar sunt sinceri.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!