Iohannis nu și-a făcut curat pe trotuar

Legea e simplă. Primăria face curat pe șosea și noi facem curat în fața caselor noastre sau a blocurilor. Dacă ai proprietate mare, ai și bătaie de cap mare. Cred că în cazul Palatului de la Cotroceni, proprietatea e atât de mare, încât trebuie și ceva ajutor de la Primăria Sectorului 5. Mai ales când contrastul este atât de mare cu trotuarul dinspre Botanică, unde Primăria Sectorului 6 a făcut curat.

cotroceni 2botanica

Și din celălalt unghi.

cotroceni

Să nu înțelegeți că-l scot pe Iohannis sau pe consilieri la lopată. Dar este destul personal administrativ pe acolo, încât să fi dat un exemplu bun. Iar domnul Iohannis cu ochiul lui de gospodar ar fi trebuit să vadă primul. Și ce acțiune de imagine ar fi fost ca Președintele să-și suflece mânecile.

Altfel, am văzut o discuție, dacă în situații de astea, beneficiarii ajutorului social pot fi scoși sau nu la muncă. Eu zic că cine-i tânăr și în putere, poate fi condiționat de primărie să mai pună mâna și pe lopată. Și cred că avem și cadru legal pentru asta.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

3 comentarii la Iohannis nu și-a făcut curat pe trotuar

 1. Bogdan spune:

  Nu e asa. Prin contract Urban are toate trotuoarele institutiilor publice scoli si spitale. Asa au toate firmele de salubrizare din Bucuresti. Stirea era ca Manescu nu i a deszapezit trotuarul sefului sau.

  1. Catalin spune:

   Nu e Manescu. E sectorul 5. Si daca e asa, e mai grav. Pentru ca nimeni de la Presedintie nu a pus macar mana pe telefon. Altfel eu vorbesc de un gest simbolic.

 2. cosmin spune:

  Duminica seara, Initiativa Romania ne dadea invite pe Facebook sa deszapezim centrul Bucurestiului la lopata. Asta in conditiile in care aceasta activitate cade in sarcina Primariei Bucuresti.
  Daca n-au avut inspiratie, putea sa ne dea invite la deszapezit Palatul Cotroceni. Acolo chiar ma duceam cu toate ca exista cineva platit din bani publici sa faca asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!