I-au tăiat microfonul lui Oprescu

Și nouă posibilitatea de a mai face ceva în București. Imaginile de mai jos sunt probabil unicat. Pentru că este imposibil să-i iei maul lui Sorin Oprescu. Așa că trebuie să o faci la propriu. Să-i tai microfonul și să-l dai fară din ședință cum au făcut consilierii de la primăria generală.

Dincolo  de inedit în chestiune mai sunt două treburi; una bizară și alta proastă. 

Aia bizară e noua majoritate politică din CGMB. 28 de consilieri PDL, PNL și PP-DD. Împotriva a 25 PSD. De la centru s-a stabilit că ăia trei PP-DD să fie în alianță cu PSD. Doar că ei nu vor. Drept urmare PP-DD le-a retras sprijinul politic, ceea ce înseamnă că ei ar trebui să fie demiși. Dar ca să se întâmple asta, Consiliul trebuie să ia act în ședință de retragere. Iar noua majoritate nu vrea să ia act. E simplu. Așa că oamenii rămân consilieri. Drept urmare prefectul, pus de PSD, o să conteste în justiție toate hotărârile de Consiliu.

Ce e prost în treaba asta? Că în CGMB nu se va mai face nimic. Că noua majoritate va bloca toate acțiunile primarului. Primăria va merge în baza bugetului deja adoptat până anul viitor și apoi mai vedem. Eu mă întreb doar dacă groapa de la Casa Presei se termină până la anul. Dar bănuiesc că mai sunt probleme. Cu câinii vagabonzi cum mai stați?

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!