Dovada că Ponta nu putea să fie Președintele României

Ca să ajungi în fruntea statului român trebuie să ai prestanță. Să-ți pui un șomoiog de blană în cap, ca simbol al puterii și dorinței de mai bine. Niciunui ”cel mai puternic al zilei”, nu-i va fi îngăduit să se arate în public fără o pisică jupuită pe cap, spre oroarea organizațiilor de protecția animalelor.

Iată și dovezile. Domnul Iohannis a plecat de acasă fără aprobarea doamnei Carmen. Nici nu cred aia e căciula lui, într-adevăr. Sunt convins că SPP-iștii sunt oripilați la gândul că ar putea să și-o dea jos și nu o să fie nimeni prin preajmă, ca la faza cu paltonul. 

iohannis_caciula2_36532500

Domnul Băsescu are un fes de de două ori mai scump decât căciula lui Iohannis. Președinte al poporului, nu putea fi decât popular, cu fes, dar ca să nu jignească protipendada, a dat pe el cât pe un Logan.

basescu-fes-cotid

Tovarășul Iliescu a jumulit o oaie, ca fiecare comunist serios. Mie mi-e groază de căciula aia, măcar că tata mi-a zis că o să am una la fel când o să fiu mare. Țin minte și acum zbaterea lui să facă rost de pielicele din acelea brumării și că la preț doar ”astrahanul” o depășea. Fără ea, nu erai nimic.

iliescu-caciula

Iaca și tovarășul Ceaușescu. Ne arată că direcția României în primii ani după plecarea sa, nu a fost întâmplătoare.

61586764

Să mergem mai jos în istorie. Regele Carol a avut și el o cușmă. Am sentimente împărțite. Singurul gând este că a pierdut la poker cu Malaxa și Auschnitt și l-au pus să poarte aia.

250px-CarolofRomania

Știți și voi că Mihai Viteazul și Vlad Țepeș aveau și ei căciula, dar nu mai are importanță. Pentru că tocmai mi-am dat seama de ce Victor Ponta nu putea să vină la putere.

ponta-sapca-280x250

Cu așa ceva nu o să te creadă nimeni, niciodată. Altfel, să remarcăm în treacăt, că Adrian Năstase ne-a arătat ce-ar fi putut să fie cu el în fruntea țării.

nastase-caciula (1)

Nu știu dacă e un dezastru vestimentar sau o pierdere temporară a cunoștinței, dar măcar știa despre ce e vorba la putere.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!