De abia acum Turcescu devine interesant

Ce mai așteptați de la Turcescu ne-a transmis astăzi Procurorul General, Tiberiu Nițu, după ce majoritatea politicienilor au dat de înțeles mai mult sau mai puțin că Robert Turcescu bate câmpii.

„În ceea ce priveşte decizia privind declaraţiile jurnalistului, nu ne-am sesizat din oficiu, întrucât am apreciat că acele împrejurări nu sunt de natură să constituie infracţiuni”. ( sursa: Mediafax) Nu este clar însă cum au ajuns la această concluzie. Ochiometric? Din gură? Or fi dat un telefon? Or fi primit unul? Cum știi dacă ne confruntăm cu o infracțiune dacă nu o verifici?

Tot de aici am aflat că Ilie Năstase și Mădălin Voicu au făcut o șmecherie. Că l-au rugat pe Tiberiu Nițu să vadă de problemă, dar că de fapt ce au făcut ei este apă de ploaie. Și că Robert Turcescu, orice ar fi făcut, nu încalcă siguranța națională.

La fel, ministrul apărării, Mircea Dușa a fost mut ca un pește pe subiect. Întrebat direct, a răspuns ceva despre profesionalismul militarilor. Iar Meleșcanu a lansat câteva supoziții complet nelămuritoare. Per ansamblu, toată lumea a minimalizat spusele lui Turcescu. Astfel încât orice ar dezvălui de acum înainte ar fi irelevant.

Concordia asta politică îmi dă însă de gândit, Când mai-marii noștri se pun de acord într-o chestiune mi se pare un pic suspect. Ori au dejucat rapid un plan al cuiva, ori ascund ceva. De asta mi-aș dori foarte tare să aflu cine și ce a pus la cale.  Și cred că vom afla.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!