Cum îi vede lumea pe Băsescu și pe Udrea

Cea mai bună informație despre Traian Băsescu și Elena Udrea, din ultima vreme, ne-a dat-o Marius Nițu, la Ora de Vârf. Practic în ochii electoratului Băsescu și Udrea sunt nedespărțiți. Asocierea dintre cei doi este instantanee.


O ajută asta pe doamna Udrea în campanie electorală? Până la un  punct. Cel în care nu va reuși să treacă de pasivul Președintelui. În anii din urmă, această asociere i-a conferit o putere uriașă, pe care  folosit-o din plin. Neîndoios că la fel a fost și din partea cealaltă. Udrea este persoană cea mai de încredere a Președintelui. Tăriceanu a spus deschis că prin familia Elenei Udrea s-au dus bani către familia Băsescu, din afacerea Microsoft. Luați afirmația cu o rezervă, căci nu e însoțită de niciun capăt de probă.

Cum va fi în viitor? Bănuaiala mea este că Elena Udrea se gândește la acest pasiv. Iar dacă cei doi se aseamănă atât de mult pe cât afirmă, cred că va fi prima dată când domnul Băsescu va fi abandonat de un colaborator și nu invers. Desigur, dacă nu se întâmplă ceva cu totul neașteptat.

 

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!