Cum a pornit Tăriceanu războiul cu Antonescu

 

Ce ați văzut e doar un avertisment. Domnul Tăriceanu propune chiar și un Congres extraordinar. Dar toate acestea nu se vor întâmpla dacă, spune Tăriceanu, Antonescu nu rupe USL. Toată zarva asta se va opri brusc cum a început dacă dl Antonescu acceptă repede propunerile lui Victor Ponta.

Una peste alta, remarc experiența fostului prim-ministru care nu s-a aruncat primul în focul luptelor. L-a lăsat pe Sorin Ilieșiu, iar apoi el a dat cele mai diplomate răspunsuri, vorbind totuși de un Congres. Drept urmare cred că azi Ilieșiu va fi exclus iar Tăriceanu va fi doar avertizat. Excluderea sa îi va crea clar probleme lui Crin. El își stăpânește foarte bine partidul și astăzi o să se vadă foarte bine acest lucru.

O singură chestiune pare să meargă prost pentru dl Antonescu. Dacă negocierile sau cum s-or numi merg tot de maniera asta, o să culeagă cea mai mare parte a nemulțumirii populare, Și va deconta tot acest episod al ruperii USL. Mai ales că foștii săi prieteni l-au făcut mincinos cu subiect și predicat în chestiunea pactului de coabitare.

Și să nu uit. Nu cred, nici picat cu ceară, că revolta asta din PNL a pornit de una singura. Nici măcar pusă la cale de cei care se bucură de bucuriile guvernării. Simt, așa, că unii membri din PNL au sentimente mai aproape de stânga decât de propriul partid.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!