Cu ministrul în mahala

Luați-vă un minut din viață și ascultați-o pe doamna ministru Grapini, în clipul de mai jos. Împreună cu Lili Ruse i-am pus câteva întrebări simple, legate de întâlnirea sa cu deputatul Coman. Am insistat asupra acestui subiect pentru că înainte cu câteva zile doamna ministru a spus că nu a schimbat cu acesta decât două vorbe. Am crezut că “e mut” sau că “l-am văzut la grupul parlamentar” erau argumentele.

Ceva mai târziu au apărut unele poze care arăta că cei doi a fost împreună la masă. Am întrebat dacă e omenește să iei masa cu cineva, să participi la o conferință comună și să schimbi doar două vorbe.

A rezultat răspunsul golănesc de mai jos.

 

 

Ce nu a înțeles Maria Grapini e că nimeni nu a acuzat-o de nimic. Chiar dacă a vorbit, mâncat sau distrat cu o persoană bănuită de corupție ea nu are nicio vinovăție penală.

Cu atât mai nepotrivită atitudinea ei agresivă și mahalagească în programul nostru. Ca Emil Boc ne-a cerut, la un moment dat, să schimbăm burtiera pe care scria minciuni sfruntate. Mie îmi pare că doamna Grapini nu are nicio chemare pentru cariera politică. Nu e de ajuns să te pricepi la croitorie, ca afacere, ca să fii ministru. Și mai trebuie să știi că jurnaliștii nu sunt amploiați la care strigi. Ei întreabă în numele celor care se uită.

O situație care putea fi gestionată simplu cu zâmbetul pe buze a fost rezolvată cu strigăte. Știți cu cine semănați, doamnă? Cu ăia de le-ați cărat picioare în spate câțiva ani la rând, inclusiv în programul meu.

Iar dacă nu știi să-ți ții nervii și gura, apelezi la niște consilieri. Îți spun ei ce trebuie să spui. Dacă nu știți unii, vă recomand eu.

În rest, tot nu știu răspunsul la întrebarea: Chiar nu ați vorbit cu domnul Coman niciodată?

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!