Ce ne mai unește pe noi de 1 Decembrie

Complicat 1 Decembrie. A mai fost și ”întâmplarea”, cum ar zice domnul președinte c-a picat în campanie electorală. Dar cred că fix așa am fi fost și în afara ei. Divizați, plini de ură, fără milă unul la adresa celuilalt. Că ne-am fi împărțit amarnic și că fiecare ar fi zis de celălalt că e măcar ”mult mai prost.”

De 1 Decembrie ne-am certat de la paradă, ne-am certat de la penali. Ne-am certat de la regulile paradei și de la invitați. De la ”infiltrați” până la controale, de la bugetul apărării, până la cel al sănătății. Ne-am certat de la Iliescu la Băsescu. Bine că l-am ignorat pe Constantinescu. 

Ne-am certat de la Soros la Teleorman, de la Vlad Voiculescu până la Gabriela Firea și de la toate astea înapoi. Ne-am certat de la ungurii care ne ceartă și, cu siguranță, ne-am certat de la ce joacă Dinamo și Steaua. 

Iar dacă vă priviți Facebook-ul, ne-am certat pentru că pur și simplu existăm.

Și pe la 10 seara, mi-a venit în minte singura întrebarea zilei: ce ne mai unește pe noi? Habar n-am. Mi-e teamă că nu prea multe, mi-e teamă că nimic. 

Poate un singur lucru. Eu am dat un telefon acasă să le spun La Mulți Ani. Cred că și voi. Este un bun început. 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Ce ne mai unește pe noi de 1 Decembrie

  1. Cristi Mazilu spune:

    D-le Catalin, aveti peste 43.000 de likes. Si asta este un bun inceput: adica propuneti un set de valori, macar 3-5, pe care sa le promovati si care sa fie de domeniul legaturii/unirii dintre noi si dezvoltarii acestei legaturi/uniri la care faceti referire. Promit sa ma bag in treaba asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!