Ce face Traian Băsescu cu o armă?

Știu că lumea are o mie de teme de gândire care mai de care mai importante după interviul pe care l-a dat ieri Traian Băsescu lui Sabin Orcan și Ion Cristoiu. Și cele mai multe sunt întemeiate. Eu am însă două mici mirări.

1. Președintele a spus că avea nevoie de o prelungire a permisului de port-armă. Eu stau și mă mir, ce Dumnezeu face Traian Băsescu cu o armă? La ce-i trebuie? De ce mai are nevoie de propria-i armă când e păzit de SPP? Are o pasiune pentru pistoale? Este pentru prima oară când îl aud vorbind despre asta. Dar nu e singurul politcian. Ce conexiune se face între mai-marii zilei și nevoia de a purta arme? România este o țară unde ne scuipăm în voie, dar în care nu ne omorâm. Nu avem latura asta și de 25 de ani. nu știu de vreun atac asupra unui politician.

2. Traian Băsescu a spus că l-a sunat pe Coldea când a găsit niște documente secrete. Ce regim au documentele astea  de s-au rătăcit pe la el? Și poți să le iei la purtător? Asta o fi procedura cu care se lucrează între un președinte și SRI?

Lucruri mici, dar ele fac România așa cum e.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

2 comentarii la Ce face Traian Băsescu cu o armă?

 1. cozia spune:

  ce intrebari idioate pui, se cunoaste ca ai scoala manipularii !
  tara arde si tu ne freci la cap domnu jurnalist, cu intrebari de ce are arma basescu?
  asa si altii il injura de flota dar pe voiculescu ca a furat la revolutie sanchi, nu l luam in seama, nu i asa ?
  te dai valoros, pai fa ti treaba si lasa goangele cataline!

 2. cozia spune:

  si, numai basescu are arma, ce daca a fost presedinte, sunt destui care au arme, unul a fost prim ministru, sau acu nu mai are permis, si nu stiu eu, dar le stii tu pe toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!