Când îți vezi copilul cu cătușe la mâini

Trebuie, măcar o secundă, să te întrebi dacă nu cumva întreaga ta viața a fost construită greșit. Trebuie să te întrebi, dacă nu cumva, întreaga ta putere e o coloană de fum. Și dacă toți banii tăi, strânși prin înverteli și prin legenda că poți rezolva orice, au vreun rost.

Hrebenciuc are mitul că poate dărâma președinți. A pus la cale un referendum de suspendare. Se spune despre el că poate ține un guvern în spate. L-a ținut pe Tăriceanu la putere până când Băsescu s-a făcut negru la fiere.  Știe tot, de la afaceri la fotbal. Până și exuberantul Becali i se înclina în cale, în ciuda milioanelor sale.

Dar când îți vezi copilul dus cu cătușe trebuie să-ți dai seama că nimic din ce ai făcut nu e ce trebuie. Iar când imaginea e amplificată și dată în buclă de mii de ori de toate televiziunile trebuie că tot ce ai făcut ți se clatină în fața ochilor. Iar dacă tu, ca tată, ca bună știință ți-ai dus copilul într-un zonă vulnerabilă, probabil că n-ai să poți dormi întreaga viață. Căci, deocamdată, el e singurul care plătește prețul sforăriilor tale. În timp ce tu tocmai ai mai făcut o șmecherie ca să scapi. Sau poate ăștia suntem doar noi. Poate în lumea lor așa se întâmplă și e doar o parte din școala vieții.

Dar, dacă aș fi judecătorul tău, Viorel Hrebenciuc, indiferent dacă voi decide că ești vinovat sau nu, te-aș pedepsi să te uiți întreaga viață la Andrei, fiul tău, pe care singur l-ai dus în beci și i-ai pus cătușele la mâini. Până înțelegi.

 

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Când îți vezi copilul cu cătușe la mâini

  1. mal malcu spune:

    si crezi ca rezolvi ceva cu asta ?
    razbunarea e arma prostului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!