Un pic de liniște în Senat: lecția unui Politician

Poate pașii nu îl mai ajută. Și nici privirea. Iar un discurs de câteva minute îi mai taie din suflu. Nu mai are puterea de altă dată. Nici măcar cea de acum 10 ani, când tot bătrân era, după cum spune cu umor. Și nici nu mai rostește vorbele cu înflăcărare. Dar  nu are nevoie.

Cuvintele lui Mircea Ionescu Quintus au făcut liniște ieri la aniversarea celor 150 de ani ai Senatului. Liniște și nu valuri, ca atunci când te afli în fața unui adevăr simplu, dintre acelea de care ți-e rușine. Căci asta sper să se fi întâmplat în sală. Să li se facă rușine unor bărbați care, altminteri, nu se înroșesc niciodată la față.

Vă las să urmăriți întregul discurs, căci el nu o să aibă nicodată loc la tv, acolo unde lumea se comprimă.

Mircea Ionescu Quintus are 97 de ani. A fost senator și Președinte al Senatului. Despre lumea lui aici.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

2 comentarii la Un pic de liniște în Senat: lecția unui Politician

  1. Avatar Sbarlea spune:

    Eii DA sunt mândru ca sunt „ROMAN”

  2. Domnul Quintus a vorbit ca un intelept ..Parlamentarii si senatorii in genere au dat de nenumarate ori dovada de superficialitate si chiar dezinteres vis a vis de problemele majore cu care se confrunta tara noastra de multi ani: saracie materiala in randul populatiei,o stare critica a sistemului medico-sanitar si mari dificultati in sistemul de invatamant..Fara a se implica major in aceste domenii ,si in cel al politicii externe -amintita aici de domnul Quintus -ne putem dispensa de prezenta multor domni din Parlament si Senat..Tara ar face niste economii din care s-ar putea educa si ingriji multi batrani si multi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!