Tabăra Băsescu anunță un filmuleț cu Șova

Filmul sau o notificare s-ar afla pe biroul premierului sub forma unei întrebări jurnalistice.  Și ca să nu ziceți că vorbesc prostii, pe surse, vă las să urmăriți anunțul făcut în direct la Ultima Oră de reprezentantul PMP, Radu Cristescu.

De când lucrez cu politicieni am auzit mereu de existența unor casete, imagini sau documente compromițătoare. Aproape niciodată nu am văzut însă o materializare a unor astfel de spuse. Radu Cristescu a scos acum o vorbă de pe culoare și a pus-o în public.

Nu știu dacă există un asemenea film. Dacă da, atunci nu este filmat de instituțiile statului pentru că ar fi fost deja dosar penal. Pornesc de la premiza că instituțiile statului filmează fapte ilegale și nu viața politicienilor. Iar dacă era filmat de ”amatori” probabil că Șova ar fi fost șantajat fără ca documentul să ajungă la Ponta, care nu are nimic de spus în afacere. Așadar, dacă exiastă ceva, poate fi cel mult o chestiune tabloidă.

Una peste alta, știu că Dan Șova poate să-și scoată interlocutorii din minți. Are un tip de aroganță care îi face pe mulți să-și piardă socoteala. Dar dincolo de asta, amenințarea cu înregistrări și filme e un lucru extrem de periculos. Căci pune în spațiul public un tip de a face politică mizerabil. Care apoi se va extinde al nivelul întregii societăți. Ca și limbajul violent, astăzi omniprezent.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!