Pe cine aș vota la Cotroceni

Pe unul care face așa:

Obamas' White House Easter Egg Roll

Sau așa:

President Obama And Family attend annual Easter Egg Roll - Washington

Și care se ia mai puțin în serios.

Obama Easter Egg Roll

(foto: Getty Images)

Acum, când știm toți candidații la președinție mă întreb pe care dintre ei l-aș lăsa să-i citească povești lui Vladimir. Domnul Ponta nu are talent actoricesc, chit că-i comparat cu un personaj de desene animate. Domnul Antonescu are joc de scenă, dar îl vezi că joacă. Despre domnul Predoiu a zis Eba că-i peltic, iar domnul Ungureanu nu e antrenat să spună povești ci să le culeagă. În fine, dacă va candida, domnul Dan, acest Ion Creangă al politicii, va adormi copilul înainte de vreme.  Potrivit acestui criteriu, candidatul meu încă nu s-a arătat. Așă că pe cei enumerați o să-i evaluez potrivit criteriilor tradiționale.

Vă asigur că nici pe domnul Băsescu nu l-aș fi lăsat, că sigur nu-i spune o poveste pentru copii, hă-hă.

Mi-ar plăcea un președinte care să nu se ia foarte tare în serios. Să nu fie încrâncenat. Să se poata juca din când în când. Să nu se ascundă de oameni. Să deschidă Palatul Cotroceni și viața sa. Să-l vedem în momente simple și banale. Să nu fie cotropit de misia sa istorică în fiecare zi. Să se gândească mai mult la oameni decât la statistici. Sunt convins că un astfel de președinte ar face mult mai mult pentru români decât unul care pleacă la drum cu un astfel de gând.  Dar sunt sigur că asta e o poveste. deocamdată.

Iată și filmul întreg cu președintele Obama citind povești de Paște

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

2 comentarii la Pe cine aș vota la Cotroceni

  1. mal malcu spune:

    Noroc ca nu te citeste nimeni

  2. Catalin spune:

    Ati ajuns si aici. Of, Doamne! Credeam ca va țin doar în subsol și vă dau drumul pe FB din când în când. Tristă viață ai. omule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!