Out of the Box, episodul 5, sezon 3. Este Halloweenul sărbătoare în România?

Pe 31 octombrie este din nou Halloween și iar va începe dezbaterea pe rețele sociale dacă România trebuie să importe această sărbătoare. Dar în realitate câți oameni fac ceva special de Halloween la noi în țară. :i ce alte sărbători de import au mai prins? Dar noi putem exporta ceva? Cătălin Striblea și Lorand Balint lămuresc aceste lucruri. 

Lorand Balint este om de marketing, Head of Publicis Sports. a lucrat în companii globale de marketing, în poziții de top. Este școlit la ASE, dar are cursuri la New York, Boston, Londra, Ierusalim, Amsterdam. Predă ca profesor asociat la ASE sau la MBA-ul Româno-Canadian. Este editorialist în publicații de afaceri sau de sport.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Out of the Box, episodul 5, sezon 3. Este Halloweenul sărbătoare în România?

  1. Andrea Szakacs spune:

    Va urmaresc cu cea mai mare placere si mare interes din Malta. Sper sa am ocazia sa va si intalnesc o data la Vorbitorincii.
    Aici in Malta mai ales generatia tanara sarbatoreste Halloween, cei mai in varsta o considera sarbatoare de import considerand ca ei au fost sub ocupatie britanica.
    Va doresc mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!