O jumătate de țeapă cu Seenow

L-am găsit aseară pe cumnată-meu Alex privind meciul Stelei pe un site de ăsta care hackerește meciuri. Calitate bună, fără probleme de stream, bunicel. Dar eu militez pentru lucruri plătite și condiții de vizionare corecte. I-am spus omului că rezolvăm situația imediat. Noi suntem abonați la RCS care nu are dispoziția necesară să ne dea un pay-per-view cu Look, cum le spuneau celor de la Discovery.

Așa că am hotărât pe loc să ne abonăm la Seenow pe care îl mai folosisem. Mai ales că avem și un smart tv care ar fi ridicat substanțial calitatea. Am plătit 15 euro plus TVA. Banii ni i-au luat în 30 de secunde, am luat opțiunea Koolnet pe trei luni și dă-i bătăi. Cale de fix 5 secunde, după care ecranul a înghețat și cam asta a fost. Am ieșit, l-am repornit, l-am frecat în fel și chip. Verdict: streamul nu funcționează pe smart tv. Merge doar pe laptop și în unele momente doar pe ecranul mic. Adică la fel ca Alex, dar mai scump cu 15 euro.

În dimineața asta am încercat din nou. Merge pe smart tv, dar cu întreruperi. O parte din filme, că am luat și un pachet de filme, nu merg însă în continuare pe televizor. Așa că dacă vreți să vă abonați, măcar să știți că va trebui să vă uitați doar pe laptop. Și pentru că știu că o să apară tehnicienii care îmi spun că netul…, că modemul..că putem pune un cablu de la laptop la tv…, zic așa: netul are un giga, servicii similare, gen voyo, merg brici cu modemul ăsta, iar cabluri nu întindem prin casă că ne plac lucrurile simple. Deci un soi see not quite now.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!