Nu e bine, domnule Președinte

Și o spun cu un gust amar. Aseară, Traian Băsescu l-a amenințat pe Cătălin Tolontan, pe baza documentelor prin care se arată că GSP a fost finanțată de Crescent. Documentele au fost cerute la președinție, nu înțeleg de ce. Dar pot să întrevăd: ”în mod categoric, instituțiile statului au greșit, iar cei care au semnat trebuie să răspundă”, spune domnul Băsescu.Răspunsul lui Tolo aici. Cu aproape o săptămână în urmă el a finalizat ancheta Galei Bute și a arătat că DNA-ul o vizează în mod direct pe Elena Udrea.

Ce s-a întâmplat nu mă mai miră. Pentru că marți, întrebând-o pe Elena Udrea fix despre acest subiect, m-a contrat dându-mi de înțeles că aș putea să trec eu pe la DNA.

Nu am de ce să trec pe la DNA, doamnă. Nu fac afaceri, nu am contracte cu statul. Sunt doar jurnalist, plătit din salariu. Iar dacă ăsta e statul de drept pe care l-ați clamat, amenințând jurnaliști de la înălțimea puterii, cred că nu v-a ieșit prea bine.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!