Năstase și cățelul, Udrea și ginecologul. Și una pe bune

Circulă de duminică dimineață pe net cele mai tari fotografii politice din ultima vreme. Prima este cu Elena Udrea. Tricoul cetățeanului care este alături spune tot.

udrea si ginecologul

Dar nu chiar tot. Dacă tot mă uit de ani buni la politică, pot să-mi închipui că treaba este căutată. Doamnei îi place publicitatea, chiar și cea controversată. Îi place să șocheze să întrețină ambiguități de genul La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?. Elena Udrea știe că poza asta va sta în online zile bune și nu are cum să-i facă vreun rău. Altminteri, băiatul nu este ginecolog, într-adevăr. Dacă aș fi reporter acreditat la PMP l-aș căuta pe cetățean prin birourile de acolo.

Singurul lucru care nu a fost calculat de echipa Udrea este că și familia Năstase a postat ceva duminică.

nastase si catelul

Atitudinea drăgostoasă a cățelului nu a fost calculată, dovadă că Andrei Năstase a șters poza ceva mai târziu. Dar la cum îl știu pe Adrian Năstase, sunt convins că are o mică bucurie. Cred  că a vrut să le-o arate multora după ultimii ani, dar rangul nu l-a lăsat. E a doua care i-a ieșit după număratul ouălor.

 

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!