Cum știi dacă ai ales jucăria bună pentru cadou

Vladimir are o tonă de jucării. Multe le-am luat pentru că nu am făcut față rugăminților lui. Camera s-a aglomerat, sunt rafturi cu jucării de la magazin, colecții din reviste și multe primite de la prieteni.

Lui Vladimir îi plac cel mai mult puștile și jocurile Lego. Primele sunt folosite pentru diverse operațiuni militare prin toată casa, iar cele din urmă sunt singurele care arată că puștiul nostru poate avea și răbdare. Ca un chinez bătrân stă și două-trei ore până le finalizează și apoi se joacă cu ele.

Dar cele mai multe sunt luate pentru că are un impuls de moment. I se pare că este cel mai tare lucru cu putință, atunci pe loc și numai atunci. Se înscriu aici zeci de tancuri și mașini militare, figurine cu super-eroi sau săbii mai mult sau mai puțin luminoase. Și mingi de toate felurile.

Cred că atunci când va crește o să pot deschide un mic magazin cu toate astea. Așa că am făcut o înțelegere care să nu ne mai cocoșeze financiar și care să-i canalizeze energia pe alte căi. Dar care are și un grad important de utilitate. De un an, mă bate la cap că vrea un videoblog. Cum nu i-am găsit utilitatea și nevoia de-a lungul anului, ideea nu a fost pusă în practică.

Dar dacă Vladimir ne-ar fi de folos să ne dăm seama cum vede generația lui diverse obiecte, jucării sau cărți pe care i le luăm? Dacă au un punct de vedere la fel de întemeiat ca al nostru? Mă rog, aproape la fel de întemeiat. Dacă ar putea spune ce lucru merită sau nu cumpărat și din punctul lui de vedere? Așa că i-am dat voie să se apuce de treabă și să ne povesteacă de lumea lui. În primul episod o să aflați dacă merită să faceți sau nu o investiție într-o dronă relativ scumpă.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!