Cum intrăm în război cu Moldova din cauza Olimpiadei.

Cetățenii de mai jos sunt Tanith Belbin și Benjamin Agosto. Ei sunt canadieni, dar patinează pentru Statele Unite. Iar antrenorul e italian.

Doar muzica e românească, dar, recunoașteți, le face jumătate de spectacol. Acum întrebarea care se pune: putem fi un pic mândri de un lucru de ceva la care nu am contribuit cu nimic?

Eu cred că putem fi un pic fericiți că lor le-au plăcut muzica și costumele și că ne fac un pic de publicitate. Mai ales că oameni ăștia sunt medaliați cu argint la jocurile din 2006, multipli campioni ai Statelor Unite și ai continentului american. Întrebarea e dacă cineva de la noi are vreo idee  cum să colaboreze cu ei  să mai ieșim din zodia reclamelor cu Hagi, Nadia și Năstase.

Cred că răspunsul la întrebare e mai curând nu, de vreme ce oamenii ăștia dansează de 4 ani pe melodia asta și nu se întâmplă nimic.

Și pe măsură ce scriam rândurile astea am găsit și motivul. Chiar de la împricinați. Tanith Belbin spunea cu 4 ani în urmă: Our original dance is music from Moldova,”  Și se referea chiar la Republica Moldova. Și cu asta zic că am rezolvat-o.

P.S. Zău că am încercat să văd cum stau cei doi în clasament la Jocurile de acum, dar site-ul oficial e varză.

 

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Cum intrăm în război cu Moldova din cauza Olimpiadei.

  1. Dana Scumpu spune:

    Nu trebuie sa avem astfel de frustrari – si pentru ei si pentru noi Stefan cel Mare, Ion Creanga, Mihai Eminescu, Lucian Blaga apartin istoriei comune. Faptul ca soarta ne-a impartit in 2 state e tot istorie comuna. Sa ne bucuram impreuna de acest eveniment minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!