Crin are o problemă

Pe 10 februarie a spus asta: „Că vom merge pe liste separate se ştia de mult. Uniunea sau alianţa electorală pentru alegerile europarlamentare constituită astăzi nu este nicio surpriză. Din punctul meu de vedere, este un lucru normal, un lucru anticipat, este o alianţă formată din aliaţi ai noştri şi urez succes la europarlamentare. (…) Nu e niciun fel de confuzie în această privinţă şi asta ne interesează pe noi”.

Nu faptul în sine că și-a schimbat poziția e o problemă. Ci acela că tot mută miza negocierilor. E posibil să fie și o tehnică de negociere. Să tot adaugi  ca să ajungi în locul propus Dar care e acela? Asta e problema de fapt. Că nu reușim să percepem sau că ei nu reușesc să ne transmită unde trebuie să ajungă. Vrea cu USL sau vrea de unul singur?. Acum, după anunțul PSD trebuie să ne spună.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Un comentariu la “Crin are o problemă

  1. nae spune:

    daca dvs nu intelegeti,noi din provincie ce sa mai zicem?
    dar un om care isi face partenerul chelner si un subaltern(iliesiu)natarau,nu merita votul meu,indiferent de ce ar vrea el.tare ma tem ca cristoiu a avut dreptate numindul ,,cacarau”,adios vot cacarauleeeee!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!