Cheia scandalului Duicu, baronul arestat la Mehedinți

DNA susține că Adrian Duicu, baronul județului Mehedinți a pus la cale o schemă complexă de sifonare a banilor publici. Site-ul digi24.ro prezintă pe larg ce i se impută. Biografia alcătuită de DNA domnului Duicu arată că acesta avea mânuțele întinse la spital la poliție și pe la televiziunile locale.

Duicu era în măsură să promită avansări, inclusiv la București, să pună oameni prin Parchete, să strângă bani de la primari și mai ales să strângă voturi. Putere de voievod, negreșit.

Nu căutați însă aici cheia modului de funcționare a sistemului Duicu, ci în următorul paragraf:

” Președintele Consiliului Județean ar fi încercat, de asemenea, să compromită o asistentă de la Spitalul Județean Mehedinți, care i-ar fi afectat afacerile cu spitalul. Procurorii susțin că acesta a trimis angajații postului de televiziune să-i ofere mită și să o filmeze cu o cameră ascunsă. Asistenta a refuzat însă de fiecare dată banii. ”

Cât de jos să cobori și cât de lipsit de caracter să-i înscenezi o mânărie unei asistente, femeie care probabil câștigă 1000 de lei pe lună. Cum ajungi tu, ditamai baronul, să te lupți cu o femeie care-și vede de viața ei. Și ce modalitate ai ales. Rezultatul gândului că tu ești stăpânul absolut și că poți dispune de viețile oamenilor.

Și încă ceva. E de ajuns un singur om cinstit care să răstoarne un sistem. Uneori, viața îți dă speranțe când te aștepți mai puțin.

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!