Celor de la QFort le este lene. Zău!

Altfel nu-mi explic programul de lăuze de la show-room-ul din Militari. De luni până vineri de la 9.30 la 18.30, iar sâmbăta și duminică închis. Ca să nu suferim, ni se recomandă : ”mai rezistă până luni”.

Bre, QFort, hai să-ți explic cum stă treaba. Sâmbăta e ziua în care lumea se ocupă cel mai mult de lucruri legate de casă. Oamenii se adună pe acasă, au timp să meargă împreună și să piardă o oră stând de vorbă cu diverși specialiști. După mine, e cel mai bun spațiu de vânzări. De luni până vineri muncim și noi, ca să-ți dăm bani ție, sâmbăta. Am mai putea ajunge la magazin pe la prânz, în pauza de masă, dar și angajații tăi închid pentru pauza de masă. Și la 18.30 când lumea pleacă de la muncă, pleacă și angajații tăi.

Dar stai!. Ai o soluție modernă. Pe site sunt numere de telefon unde putem vorbi cu niște experți. Ce să vezi, însă, e sâmbătă și pentru ei. Nimeni nu răspunde la niciun telefon. Drept urmare, încercarea mea de a-ți da niște bani se oprește aici. Înțeleg că produsele tale sunt programate să reziste. Bănuiesc că o să reziști tu și fără mine!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *