Cea mai bună explicație pentru internetul bun și ieftin

Știți că România apare mereu în topuri pe locuri fruntașe la viteza de conectare. Și că e un chin să pleci în străinătate, din punctul ăsta de vedere. Cel puțin, experiența mea în Grecia, cea mai recentă plecare, a fost una chinuitoare. Iar de ieftin, nu poți să te plângi la 50 de lei pentru un 1G.

Am un prieten care a lucrat, într-o poziție de top, la un mare furnizor de internet. În fapt, omul e cel carea pus bazele rețelei lor. Îmi spune așa:

”Noi avem viteză mare pentru că în lipsa unei legislații adecvate în România ne-am putut întinde cablurile pe unde am vrut. Și cât am vrut. A fost teribil de ieftin și fără nicio complicație. Este aproape imposibil și extrem de costisitor să faci același lucru la New York, Londra sau Berlin.”

Drept urmare avem asta:

stalpul electric

Așa că atunci când trebuie să salvăm orașul de cabluri trebuie să avem în vedere și confortul pe care ni-l dau. Alte fotografii deștepte găsiți aici.

 

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!