Bogdan Lungu, mesaj din America pentru Liviu Dragnea

Nu e mare lucru de spus după adoptarea Codului Penale. Cred că fiecare om de treabă din țara asta are un sentiment de lehamite. Sub acoperirea unor lucruri juste și profitând de greșeli făcute de unii procurori a fost distrus un sistem care i-ar mai fi ținut în loc. 

Cred că se încheie o perioadă din istoria României, una în care ne-am păstrat speranțe că țara sta poate fi ceva mai europeană. Eu, unul, o să fac tot ce-mi stă în putință pentru ca noi să formăm o comunitate și să restabilim câteva principii clare în țara asta. Altfel, nu pot decât să-l înțeleg pe Bogdan Lungu, ultimul cetățean care a vorbit liber cu Liviu Dragnea. L-am sunat ieri și ne-a spus că nu se mai întoarce. Îl puteți asculta.

    

 

Bogdan spune că e fericit că se află într-o țară normală. Că lumea zâmbește și că au autostrăzi. Și că nu înțelege nici acum dialogul pe care l-a avut cu liderul PSD. ”Eu i-am spus să încheiem discuția. Eu vorbeam de spitale și autostrăzi, el tot îi dădea cu SRI și DNA.” Două lumi care nu mai au legătură una cu alta. Una în care liderul crede că e prost dacă nu face ceva și pentru el. Și cealaltă care speră că pentru tine poți să muncești și să fii cinstit. Asta e tot. Partea proastă e că cei din urmă, cei mai de fără putere, pleacă.

Foto: Octav Ganea, Inquam Photos

Nu rata niciun articol important

Primește notificări prin email atunci când am lucruri importante să îți transmit!

Despre autor
Blogul striblea.ro s-a născut pentru a da voce pasiunilor mele, de la cărți la fotbal, gândurile mele care nu au loc la tv și, deseori, poveștile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ÎNAINTE SĂ PLECI

Poți primi toate noutățile direct pe email!